MAATWERK

Uw trouwjurk in perfecte harmonie met uw persoonlijkheid

Als stralende bruid heb je natuurlijk graag dat jouw trouwjurk uitstekend past. Jouw bruidskleed moet naadloos aansluiten bij jouw lichaam… en niet omgekeerd.

Bij Chinelle zijn wij gespecialiseerd in maatwerk op basis van de modeljurken die je in de winkel aantreft. Je maakt een selectie uit een 150-tal unieke bruidskleden en je past. Ook al is het pasmodel niet exact uw maat, je ziet onmiddellijk resultaat in welke mate het kleed u siert. Dit is een groot voordeel dat bij andere maatwerksystemen niet bestaat.

Uw uitverkoren jurk maken wij dan opnieuw, volledig op maat en in de kleur van uw keuze. Boven- dien geniet u flexibiliteit: uw favoriet model kan aangepast worden door bij voorbeeld de sleep langer of korter te maken, een bustier van bandjes te voorzien, meer of minder blinkers, enz. Uw trouwkleed wordt de parel aan de kroon!

Het resultaat van deze unieke manier van werken is dat ons maatwerk heel betaalbaar is. Bovendien is de retouche in de prijs inbegrepen. Geen verborgen kosten dus. Wij zijn goedkoper van traditioneel maatwerk en flexibeler dan confectie.

KOM LANGS

Chinelle

Chinelle in Kortrijk, de bruidsjurk die precies bij je past